Energetický certifikát - základný kameň úspešného predaja a kúpy nehnuteľnosti

Energetický certifikát

Energetická certifikácia je ucelený proces. Cieľom tohto procesu je nezávislým spôsobom energeticky zmapovať Vašu nehnuteľnosť tak, aby ste ako predávajúci predali čo najlepšie. A na druhej strane, aby si kupujúci mohol byt istý tým, že nekupuje “mačku vo vreci“ a neprekvapia ho budúce účty za energie.

ulica domov

Vyberte si v prvom rade kvalitu

Na spracovanie energetického certifikátu je dobré si vybrať kvalitnú firmu, ktorá energetický certifikát vypracuje k Vašej spokojnosti so všetkou profesionalitou a odbornosťou, ktorá je s týmto procesom spojená.

My celý tento proces komplexne zabezpečujeme už od roku 2008. V rozsahu od energetických auditov, cez termovízne merania objektov až po energetickú certifikáciu sme skĺbili jedinečnú odbornosť na Slovenskom trhu.

Za toto obdobie sme spracovali tisíce  energetických certifikátov na rôzne objekty od rodinných domov až po najväčšie kancelárske budovy a obchodné centrá.

Cena spracovania energetického certifikátu rozhoduje

Málokto si uvedomuje, že vďaka minimálnej úspore za spracovanie energetického certifikátu môže čeliť potenciálne veľkej strate predajnej ceny svojej nehnuteľnosti.

Energetický certifikát je často vnímaný ako bezvýznamný  a zbytočný, avšak len dovtedy kým ho kupujúci vie čítať a Váš predávny dom nie je na tom energeticky práve najlepšie.

To isté platí aj obrátene. Ak kupujete nehnuteľnosť, žiadajte si od predávajúceho energetický certifikát. Môže Vám ušetriť množstvo peňazí na každomesačných zálohových platbách.

Pre viac informácií o energetických certifikátoch a na čo si dať pozor pri ich výbere, si stiahnite môj e-book, kde sa venujem tomuto problému hlbšie.

Ak chcete infromácie "naživo" a z prvej ruky kontaktujte nás priamo cez tlačítko nižšie kde vám vieme poradiť rôzne detaily ktoré inde nenájdete.

 

Vypracujeme Vám certifikát na mieru.

Chcem certifikát
Ing. Rastislav Tvarog

Ing. Rastislav Tvarog

Energetický špecialista a audítor

info@twg.sk

Podobné články