Rekuperácia Meltem WRG-II a jej využitie

Rekuperácia

Rekuperácia Meltem WRG-II sa vďaka nášmu vysvetľovaniu pozitív rekuperácie, našich názorných videí a vďaka spokojným zákazníkom stáva na Slovenskom trhu postupne bestseller.

Z technického hľadiska je to špičková rekuperačná jednotka so širokým spôsobom využitia. Svojím unikátnym riešením vetrania pomocou pripájania vzduchových potrubí vytvoril Meltem prakticky nový spôsob riešenia rekuperácie.

Rekuperácia Meltem WRG-II a neobmedzené využitie

Môžete riešiť novostavbu alebo rekonštrukciu, jednu miestnosť alebo vetranie celého domu, využitie tejto rekuperačnej jednotky je prakticky bez obmedzení a nájdete ho vždy.

V podstate jediné "trápenie" zákazníkov je vzhľad rekuperačnej jednotky a jej veľkosť (cca 58 x 38 x 20 cm).

Je to preto, že zákazníci mylne porovnávajú rekuperačné jednotky Meltem s lokálnymi rekuperačnými jednotkami ktoré sú vlastne len rúrky cez stenu. V princípe je to to isté to isté ako porovnávať auto s kolobežkou. Aj jedno aj druhé je dopravný prostriedok, ale každý je úplne iný.

Pre jednotky Meltem platí toto porovnanie na 100%. Rekuperácia Meltem WRG-II má špičkovú vetraciu technológiu ktorá je totožná s veľkými centrálnymi rekuperáciami. Naproti tomu bežné na Slovensku ponúkané lokálne rekuperačné jednotky ponúkajú dizajnový kryt a ich technológia je totožná s ventilátorom do WC.

Video s názorným využitím Meltemu v rodinnom dome

Kolegovia z Meltemu vytvorili ukážkové video z realizácie rekuperácie v montovanom rodinnom dome.

Uvidíte tri rekuperačné jednotky Meltem WRG-II, pričom dve sú riešené ako celkom zapustené v stene spolu s rozvodmi vzduchu a jedna je v obývačkovo-kuchynskej časti riešená ako čiastočne zapustená v stene.

Pozrite si toto krátke video a posúďte ich vzhľad. Vôbec nepôsobia rušivo.

Navyše nepotrebujete obetovať miesto v technickej miestnosti ako pri centrálnych rekuperáciach, nepotrebujete 100 metrov potrubných rozvodov vzduchu. Toto elegantné riešenie od Meltemu nahradí centrálu rekuperáciu a odvetrá celý dom.

Jednotky Meltem Vám radi ukážeme v našom showroome.

TWG-energo, s.r.o.

www.twg.sk
www.meltem.sk

email: info@twg.sk
mobil: +421 911 640 055      

Zabezpečíme Vám rekuperáciu na mieru.

Chcem rekuperáciu
Ing. Rastislav Tvarog

Ing. Rastislav Tvarog

Energetický špecialista a audítor

info@twg.sk

Podobné články